Met de XP ORX Metaaldetector opzoek naar de diepe targets!

XP ORX Metaaldetector opzoek naar de diepe targets!

Je hoort heel vaak mensen zeggen dat hun metaaldetector niet erg diep gaat. Soms is dit waar maar in de meeste gevallen is het een bedieningsfout. Een combinatie van verkeerde instellingen of een gebruiker die niet begrijpt hoe een diep signaal klinkt.

Deze video is een perfect voorbeeld van hoe dieper liggende objecten klinken in het veld met behulp van de XP ORX metaaldetector op fabrieksinstellingen. Zoals je in de video zult zien was het programma Coin Fast een betere keuze dan Coin deep vanwege de bodemgesteldheid. Er was helemaal geen ander of moeilijke instelling nodig gewoon aanzetten en gaan.

De XP ORX Zoekschijven:

De nieuwe ORX kan worden gebruikt met de HF-zoekschijven of met de X35-zoekschijven en heeft zijn eigen draadloze hoofdtelefoon de WSA. het is misschien handig om te weten dat de WS Audio-hoofdtelefoon niet werkt met de XP Deus en de WS4 / WS5-hoofdtelefoon werkt niet op de ORX. Om te zoeken naar de diepere targets word er vaak gebruik gemaakt van een grotere zoekschijf. De X35 Zoekschijven zijn zeer geschikt voor zoeken naar diep gelegen objecten. Door gebruik te maken van een hoofdtelefoon worden geluiden die zachter klinken beter hoorbaar. Wil je de diepe targets graven? Probeer dan een te zoeken met een hoofdtelefoon.

De ORX maakt ook gebruik van een nieuwe lichtere stelen set genaamd de S Lite.  Deze is volledig inschuifbaar. Dit wordt ook de standaard stelen set voor de Deus lite serie .

Bekijk de video met instructies hieronder!